Flere oplevelser på

Oplev Brøndby App til mobilen
Oplevbrondby.dk - Find oplevelser på Oplev Brøndby!

Arrangement

  Event

  [UDSOLGT] Plantebaseret kost og sundhed - ved Dr. Caldwell Esselstyn

   
  Søndag 26. maj 2019 kl. 19-21
   
  Kulturhuset Kilden Nygårds Plads 31, Brøndby
   
  Entré: 95,00

  Dr. Caldwell Esselstyn er en verdens mest anerkendte læger indenfor plantebaseret kost. Han er tidligere præsident for den amerikanske forening for endokrine kirurger.

  Dette foredrag er udsolgt. Der afholdes et ekstra foredrag samme dag kl. 16-18.

  Dr. Caldwell Esselstyn er forfatter til bestselleren Prevent & Reverse Heart Disease og har hjulpet mange mennesker med at omlægge deres kost; blandt andet har han inspireret USAs tidligere præsident Bill Clinton. Esselstyn er desuden kendt for bl.a. at have vundet OL-guld i roning i 1956.

  Esselstyn og hans hustru, Ann, er på turné i Danmark, hvor de bl.a. kommer til Brøndby, hvor de vil sætte fokus på sammenhængen mellem plantebaseret kost og sundhed.

  Foredraget tager udgangspunkt i hjerte-kar-sygdomme, som Esselstyn er kendt for at arbejde med forebyggelse og behandling af, men han kommer normalt også rundt om kostens betydning for andre sygdomme såsom diabetes, autoimmune sygdomme og kræft, og der vil derudover være mulighed for at stille spørgsmål.

  Foredraget er på engelsk, men Esselstyn er en dygtig formidler, så alle med almindelige engelsk-kundskaber vil få udbytte af at deltage.

  Billetter
  Medlemmer af DVF - 85 kr.
  Øvrige - 95 kr.
  Støttebillet - 195 kr.

  Du reserverer en plads via vores nye tilmeldingssystem. Når du har reserveret plads, skal du indenfor 48 timer indbetale beløbet, og først i dét øjeblik gælder din tilmelding


  Del
  Vis kort