Arrangement

  Event

  Birgit Kjær Thomsen udstiller

   
  Mandag 2. til lørdag. 28. september 2019 Mandag-tor 08-20 fre 08-19 lør 10-17
   
  Kulturhuset Kilden Nygårds Plads 31, Brøndby
   
  Fri entré

  Fernisering tirsdag den 3. september kl. 17.30, hvor foreningen er vært ved et glas og lidt snacks. Alle er velkomne!

  BEGYNDELSEN

  Jeg fandt en gammel væv på loftet, fandt billeder i hukommelsen fra en tur ved Vesterhavet, og kastede mig ud i en proces der skulle vise sig, at blive en passion. Det gav mig ro i en stresset hverdag.

  Jeg har vævet i mange år, og har udviklet min egen stil, som jeg konstant udfordrer. Erfaring og masser af kurser gennem årene, har lært mig nye teknikker og givet mig inspiration og lyst til at føre nye idéer ud i livet..

  LYSTEN

  Jeg udstiller blandt andet på censurerede udstillinger, i kunstforeninger og i virksomheder og har vundet flere priser. Mine billeder bliver set af mange mennesker og deres reaktioner er for mig, en bekræftelse på, at det jeg brænder for - glæder andre. Så længe jeg har lysten med - så længe bliver jeg ved. Lysten til processen, til at skabe og til at se resultatet.

  GALLERI

  Barndommens ture ved Vesterhavet, som jeg stadig vender tilbage til. Landskabet fra rejser. Naturen lige omkring mig. Min have. Hverdagens små finurligheder. Lys og skygge. Her finder jeg mine motiver.

  Mine værker bliver til i en kreativ proces. De mindste billeder udvikler sig undervejs i vævningen - frit fra hukommelsen eller fra fotografier fanget i naturen og hverdagen - med stor frihed i processen. De større kræver mere kontrol, så her laver jeg skitser, til at styrer proportioner og perspektiver

  Arrangeret af Brøndby Kunstforening.

  Del
  Vis kort